Oldal kiválasztása

Nálunk otthonos környezetben, családias légkörben szépülhetsz. Miközben természetes  anyagokból készült samponokkal és hajápolókkal kényeztetjük a hajadat. Folyamatos szakképzések által az aktuális divatnak megfelelő, de személyre szabott frizurákkal várunk. Célunk, hogy elégedetten mosolyogva távozz üzletünkből. Elkötelezetté váltunk a növényi  hajfestés és hajápolás mellett. Küldetésünkké vált, hogy ezt megosszuk veled, és mindenkivel aki nyitott a természetes megoldásokra.

Csapatunk

2010-ben kezdtem a természetes hajápolás iránt érdeklődni, mivel addigra – ezt leszámítva – szinte mentesítettem az életem a kemikáliáktól. Fontossá vált számomra a nem ártás, az élet védelme. Kémiai szerek használatakor, vegyi ártalomnak teszem ki a vendéget, magamat és az élővilágunkat. Rátaláltam az antalvali.com oldalra mely elindított ezen az úton. A növényi hajfestés és a lehetőségei, minden elképzelésemet felülmúlta. Szakmai felkészültségem lehetővé tette, hogy ezt a több ezer éves festési eljárást professzionális szintre fejlesszem. Jelenleg azon dolgozunk, (tanácsadás, hajfestés hennával, henna tanfolyam) hogy minél több emberhez jusson el, van más lehetőség is! Szerencsés vagyok, hogy egy gyorsan fejlődő, lelkes csapat vagyunk.

Horváth Gabriella fodrászmester

Növényi hajfestés szakértője

 

 

Tanulóként az utolsó évemet már itt töltöttem. 2011. július óta dolgozom fodrászként, amit nagyon szeretek. Törekszem a vendég kívánsága alapján személyre szabott, otthon is kezelhető hajvágást készíteni, mert fontos számomra a vendég elégedettsége. Kis fodrászatunk családias, vidám, nyugodt hangulatot teremt, ami lehetővé teszi, hogy a vendégeimmel közvetlen viszonyt alakítsak ki.
Lelkiismeretes munkámmal viszonylag hamar népes vendégkört alakítottam ki, ezúton is köszönöm, vendégeim bizalmát. Természetes anyagokkal dolgozunk a vendég és saját egészségünk érdekében, ennek jótékony hatását saját bőrömön is tapasztalom.

Kirkovits Eszter fodrász

 

 

 

2013. október óta vagyok a Csapat tagja, de néha úgy érzem, mintha már évek óta itt lennék. Köszönet érte! Hogy kerültem ide? „Véletlenül” 2010-ben a kisfiam születése után találtam rá antalvali.com-ra, mert próbáltam neki megteremteni a leginkább vegyszermentes környezetet. Nagyon sok hasznos információhoz jutottam, többek között ott találtam rá Gabira. 12 év után most kezdem újra a fodrász szakmát és fel szerettem volna eleveníteni a régen tanultakat, de mellette a hennával való festés is érdekelt és mindezt Tőle tudom a leginkább megtanulni. Izgalmasnak találom a növényi hajfestést. Ami első pillanatban bonyolult, macerás eljárásnak tűnt, valójában egyáltalán nem az. Hosszú idő után úgy érzem végre megtaláltam azt, ami igazán nekem való.

Bencs Judit fodrász

Növényi hajfestés szakértője

 

 

Kovács Krisztina fodrászmester